Vinter i paradiset!

Nu är kölden ett faktum och allt vad det innebär, var på en fantastisk föreställning i Mattisborgen i går, ett Astrid Lindgrens Värld på kvällen upplyst med eldkorgar och ljusslingor är en mycket vacker syn och i allt detta denna borgen. Hade klätt mig för en dag på fjället och det behövdes kan jag säga, men föreställningen värmde. Jag gillar verkligen killen som spelar Skalle-Per, mycket bra skådis.

Veckan var annars fylld av möten med spännande aktörer i vår besöksnäringen, fan va mycket det finns runt knutarna.
Han även med att vara moderator för en expertpanel, och mycket bra sådan, som bedömde 5 av alla Rookieband som spelat under helgen på Rock City. Mycket impad av alla fem men särskilt Frantic Sunday och deras låt Ikaros, grymt bra.
Till veckan blir det åter nya möten och framför allt krogshow på Majkens!Härligt!

Till sist……
Igår invigdes Friends Arena, vår nya nationalarena, och den verkar ju vara helt fantastisk, men lika fantastisk var väl ändå inte programansvarig??? Det lyfte tråkigt nog aldrig, i varje fall inte genom rutan, och är det så spännande med Danny och Körberg???

Vi ses om en vecka!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.