Tillbaka igen!!

Varför??? Ja, bland annat för att slippa höra min bror undra om jag skrivit något på bloggen men mest på ren inspiration, jag var på en fantastisk kul fest igår, och fick där träffa på improverket, sanslöst kul gäng och ni måste bara anlita dom nån gång om ni vill ha en oförglömlig kväll, dom gjorde teater av allt som kom i deras väg. Jag länkar till deras hemsida nedan. Sen har jag börjat jobba hos Vimmerby Kommun som projektledare för Tilllväxtverkets satsning på besöksnäringen i området. Tänk att Vimmerby är en del av fem starka besöksorter, tillsammans med Kiruna, Åre, Stockholms Skärgårdar och Bohuslän, det är sort och mycket inspirerande. Nu ska jag försöka uppdatera lite vad som händer och sker och hoppas att min bror, Slöve och andra som frågat efter bloggen håller till godo.

Till sist…………….. jag träffade Jonas Bergqvist på festen igår!!! Fatta hur stort det är för ett Leksandsfan som jag, typ som om en kristen träffar Jesus eller som Selma skulle få träffa Pippi Långstrump, eller som om Skatteverket skulle flytta sitt kontor till Norra Kiosken. En enormt trevlig kille den där Jonas och en legend. Heja Leksand!!!!

www.improverket.se

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.