peptalk

Steak

Idag har de tre musketörerna, dvs jag, Axl och Putte haft ett möte om
Fy Skråen Vicket Härj 7 juli. Känns kanon och vi laddar för en heldag och kväll 7 juli. Efter detta åker jag till Oskarshamn för möte med Fredrich Snygg och en lunch på Steakhouse.

Detta föranleder mig att tänka på ett gammalt festivalminne, minns inte riktigt men det var någon av festivalerna i slutet på 80-talet. På nattkröken började jag bli lite hungrig och begav mig därför på jakt efter föda. Kom till ett tält med en stor skylt vid ingången, Steak, upplyste den om och jag blev sugen på en saftig köttbit. Jag gick in i tältet och fram till disken och beställde en Steak. Detta serverades med en bakad potatis, jag sökte mig till något undanskymt hörn och skulle börja min lilla festmåltid. Maken till segt kött får man leta efter, de små platsbesticken jag hade blivit begåvad med jobbade febrilt i över 15 minuter och till slut lyckades jag att få loss ett hörn på köttbiten, väl inne i munnen kändes det som jag fått in en kotte som for runt, till slut gav jag upp och gick fram till disken med något världsvant i blicken och säger, kallar du det här kött?? Varpå ägaren av tältet tittar på mig och säger; men vad fan, har du inte grillat den???? När jag lämnar tältet, utan den världsvana hållningen ser jag en jättestor grill som tog upp nästan hela tältet, den hade Engqvist missat på vägen in!!

Dagens låt blir något med Meatloaf;

http://open.spotify.com/track/0tEbbKA6Di1sLnfuldC9g5

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to peptalk

  1. Tommy Eklund says:

    Tacka vetja Bullens pilsnerkorv med mos! Slår allt i alla väder…